Maak kennis met Sjoerd Tukker

Sjoerd Tukker is dé vloerspecialist in de regio Rotterdam. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of het leggen van een compleet nieuwe vloer; bij onze vloerspecialisten is uw opdracht in goede handen.

Bij Sjoerd tukker kunt u terecht voor het laten leggen van allerlei soorten vloeren, denk bijvoorbeeld aan een mooie strakke laminaat vloer of een sfeervolle houten / parket vloer,  tapijt en PVC.  Vloeren afleveren die sfeer en uitstraling geven aan uw eigen woonidee, dat is wat Sjoerd Tukker graag voor u doet. Niet alleen een mooie nieuwe vloer is belangrijk; maar ook de duurzaamheid is van het grootste belang. Bovendien wilt u niet te veel betalen voor de parketvloer van uw keuze.

U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is. Wij geven u graag een adequaat advies, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer. U kunt ook rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wanneer u kiest voor Sjoerd Tukker

Offertes zijn vrijblijvend

Alle offertes van Sjoerd Tukker zijn volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Jarenlange kennis & werkervaring

Sjoerd Tukker heeft dankzij vele jaren werkervaring veel kennis opgedaan met alle soorten vloeren, tapijt en renovaties.

Hoge kwaliteit, betaalbaar tarief

Sjoerd Tukker verzekerd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons betaald u nooit te veel.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Neem contact op

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen door Sjoerd Tukker? Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is.

SJOERD TUKKER

Dé vloerspecialist in de regio Rotterdam voor onderhoud, renovatie of het leggen van een compleet nieuwe vloer.