Tapijt

Sjoerd Tukker helpt u graag bij de te nemen stappen om uw perfecte tapijtvloer te realiseren. In de basis adviseren wij u altijd tapijt te laten leggen door een professionele stoffeerder van Sjoerd Tukker om het tapijt in zijn geheel goed gelegd te krijgen. Onze professionele stoffeerders zorgen ervoor, in samenspraak met u, dat uw dekvloer in opperbeste staat is voor het leggen van een nieuw tapijt. Bent u juist op zoek naar een functionele vloer voor uw bedrijfspand? Uiteraard kunnen wij ook deze vloer voor u leggen. De stoffeerders van Sjoerd Tukker staan garant voor vakwerk: wij zorgen voor een perfect ingemeten en strak gelegde vloer in iedere ruimte.

Wilt u nieuwe tapijt laten leggen door Sjoerd Tukker? Dat kan! Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is. Wij geven u graag een adequaat advies, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tapijt. Wilt u direct een offerte ontvangen? Vraag dan deze aan via onze website.

Wanneer u kiest voor Sjoerd Tukker

Offertes zijn vrijblijvend

Alle offertes van Sjoerd Tukker zijn volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Jarenlange kennis & werkervaring

Sjoerd Tukker heeft dankzij vele jaren werkervaring veel kennis opgedaan met alle soorten vloeren, tapijt en renovaties.

Hoge kwaliteit, betaalbaar tarief

Sjoerd Tukker verzekerd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons betaald u nooit te veel.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Neem contact op

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen door Sjoerd Tukker? Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is.

SJOERD TUKKER

Dé vloerspecialist in de regio Rotterdam voor onderhoud, renovatie of het leggen van een compleet nieuwe vloer.