PVC

Een PVC vloer combineert het gemak van een kunststof vloer met de uitstraling van een houten of natuursteen vloer. Daarnaast is een PVC vloer een betaalbare oplossing wanneer u een houten vloer of natuurstenen vloer te duur vindt. PVC vloeren kennen geen echte nadelen. U kunt de vloerstroken in de lengte of breedte laten leggen, maar ook in diverse patronen, zoals een visgraat.

Wilt u nieuwe PVC vloer laten leggen door Sjoerd Tukker? Dat kan! Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is. Wij geven u graag een adequaat advies, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe PVC vloer. Wilt u direct een offerte ontvangen? Vraag dan deze aan via onze website.

Wanneer u kiest voor Sjoerd Tukker

Offertes zijn vrijblijvend

Alle offertes van Sjoerd Tukker zijn volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Jarenlange kennis & werkervaring

Sjoerd Tukker heeft dankzij vele jaren werkervaring veel kennis opgedaan met alle soorten vloeren, tapijt en renovaties.

Hoge kwaliteit, betaalbaar tarief

Sjoerd Tukker verzekerd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons betaald u nooit te veel.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Neem contact op

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen door Sjoerd Tukker? Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is.

SJOERD TUKKER

Dé vloerspecialist in de regio Rotterdam voor onderhoud, renovatie of het leggen van een compleet nieuwe vloer.