Parket Renovatie

Een houten of parketvloer schuren is nodig als een vloer beschadigd is of een nieuwe afwerklaag gewenst is. Sjoerd Tukker kan u bijstaan in alle facetten van de parketrenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in parketrenovatie van het hoogste niveau. Dit doen we volgens een aantal vaste basisprincipes. De klant is koning, vandaar dat wij vrijblijvend langskomen als u dat graag wilt. Naar aanleiding van een telefonische aanvraag of een ingevuld offerteformulier komt er een professional langs om de staat van uw parket te beoordelen.

Wilt u uw parketvloer laten renoveren door Sjoerd Tukker? Dat kan! Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is. Wij geven u graag een adequaat advies, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe gerenoveerde parketvloer. Wilt u direct een offerte ontvangen? Vraag dan deze aan via onze website.

Voor & na resultaat

Wanneer u kiest voor Sjoerd Tukker

Offertes zijn vrijblijvend

Alle offertes van Sjoerd Tukker zijn volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Jarenlange kennis & werkervaring

Sjoerd Tukker heeft dankzij vele jaren werkervaring veel kennis opgedaan met alle soorten vloeren, tapijt en renovaties.

Hoge kwaliteit, betaalbaar tarief

Sjoerd Tukker verzekerd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij ons betaald u nooit te veel.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Neem contact op

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen door Sjoerd Tukker? Wij beschikken over erkende vloerenspecialisten met jarenlange ervaring. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met onze vloerendeskundige, om er achter te komen wat voor u de beste oplossing is.

SJOERD TUKKER

Dé vloerspecialist in de regio Rotterdam voor onderhoud, renovatie of het leggen van een compleet nieuwe vloer.